B o e k h a n d e l 

K i r c h n e r

Leliegracht 36

1015 DH

Amsterdam

Tel.020-6244449 

Fax.020-6247488

Donderdag 20 juli, 15.30

 Signeer & voorlees-sessie 

 

Karel Eykman

 

 Zodat het je goed gaat

Tien geboden voor nu

 

Graag nodigen we u uit voor de voorlees- en signeer-sessie met Karel Eykman, om 15:30 

Recent werd het boek van Karel Eykman en Margreet de Heer over de 10 geboden gepresenteerd: Zodat het je goed gaat, Tien geboden voor nu...

Als geen ander weet Karel Eykman de kern van bijbelverhalen naar boven te halen en te vertalen in eigentijdse verhalen. Samen met Margreet de Heer deed hij dit recent voor de 10 geboden.

Bij elk van de 10 geboden schreef Karel Eykman een spiegelverhaal en Margreet de Heer, die er altijd in slaagt ingewikkelde dingen eenvoudig uit te leggen, tekende bij elk verhaal een leuke strip.

Karel Eykman en Margreet de Heer laten in dit boek zien dat de tien geboden niets aan zeggingskracht verloren hoeven te hebben.

Voor kinderen vanaf ca 9 a 10 jaar

112 pp, pap, eur 14.99, bestel het boek hier

Karel Eykman zal bij ons uit het boek voorlezen vanaf 15.30 en daarna met u in gesprek gaan.

Er is genoeg te drinken aanwezig, en kinderen zijn welkom!

Karel Eykman werd op 1 maart 1936 geboren te Rotterdam. In 1956 ging hij theologie studeren in Utrecht, daarna was hij jeugdpredikant in Rotterdam en Amsterdam. Hij is bekend als schrijver van kinderboeken, dichter, liedjesschrijver en kinderbijbelvertaler/verteller.

Karel Eykman wil met zijn verhalen en gedichten de lezers inzicht geven in wat er rondom hen gebeurt zodat ze weerbaarder worden. Daarom plaatste hij de bijbelverhalen in een modern kader. Op die manier maakt hij de boodschap - God kiest voor de uitgestotene - herkenbaar. In zijn jeugdromans legt hij de nadruk op persoonlijke ervaringen van de hoofdpersonen. Ook daarin kiest hij partij voor belaagde jongeren.